Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2020 22:00 - Няколко дни назад...
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 332 Коментари: 0 Гласове:
0



Няколко дни назад в групата на РП във ВКонтакте бе публикувана бележка за открит под Ленинград прототип на фашистски концлагер. https://vk.com/work_way_com?w=wall-162034604_23601
Фашизиращата руска власт всъщно не блъфира и този концлагер вече функционира и приема арестанти.

Една от тях беше млада лекарка, която се върнала на 15 март от ваканция в Тайланд, била напълно здрава и не посмяла да не се излага на ненужна двуседмична самоизолация и отишла на работа, въпреки че изпълнявала задълженията си с всички медицински предпазни мерки и хигиенни мерки- общуване с пациенти с марлева маска, носена от лекарите по време на прегледите.

Трябва да отбележим, че се върнала тази жена-лекар не от чумова барака и не е прокажена. (На 15 март в почти 70-милионния Тайланд се наброявали 114 заразени с коронавирус.) И като лекар напълно отдала за себе си отчет за своето състояниеи за рисковетезя себе си и околните. Към 25 март никакви симптоми за ОРВИ (остра респираторно-вирусна инфекция) у нея не се проявили, както и следвало да се очаква.

По-нататък отбелязваме, че по време на нейното завръщане руските власти все още умуваха как да заблуждават населението за предполагаемо смъртоносната епидемия, и нямаше още ограничителни и забранителни мерки за самоизолация на пристигащите от чужбина. Имитацията на този етап от "борбата с пандемията" в РФ започна след това. Затова лекарката на законни основания спокойно отишла на работа.

Нищо неадекватно в нейните действия няма. Профилактиката и предпазните мерки срещу инфекция с коронавирус не се различават от профилактиката и предпазните мерки при конвенционалния грип. По смъртност от усложнения, свързани с коронарна инфекция, при тежко болни хора, тя практически не се отличава от тази на обикновения грип.

Разбира се, ако желаете, можете да преброите много пъти повече, но истината все пак излиза на повърхността. Това признават даже буржоазните експерти. В същата Италия, например, медицинската статистика, която "отброява" повече от 6000 смъртни случая "от коронавирус," всъщност само 12% от тези смъртни случаи може да ги свържем с коронавирусната инфекция.https://www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/have-many-coronavirus-patients-died-italy/ (Някой от политиците заяви ли факта на почти десетократно увеличение на грешката в статистиката на смъртността за Италия? Макар и едно буржоазно СМИ?)

И това ние засега не коментираме никак, че починалите са би на преклонна възраст - средната възраст е 79 години. Тази цифра практически е равна на продължителността на живота в тази страна. (Вие чувалили сте комментар на този съществен факт макар и от едно СМИ или политик? На какво доверие те след това могат да разчитат, замълчавайки за това?)

Така че арестуваната жена-лекар изпълнила напълно адекватен риск. В крайна сметка никой не атакува лекарката, който отишла на работа през периода на сезонни огнища на грипни епидемии. Но грипът отнема за седмица почти толкова, колкото цялата тримесечна пандемия на коронавирус, с която политиците и медиите из целия свят се бият истерично. В едни само САЩ, по данни на СЗО за 2019 году, от усложнения, свързани с гриппозните ОРВИ, умрели 60 000 човека. И тази година - не е изключение, макар че никой не биет тревога.

Тем не менее, женщина фактически арестована и под телекамеру препровождена в место лишения свободы. Из её ареста продажные СМИ решили сделать самое настоящее представление. На место её работы прибыла целая бригада полицаев, инфекционистов, Роспотребнадзора и представителей СМИ, как будто речь идёт о выявленном случае умышленного заражения холерой или гепатитом.

Представительница СМИ, брызжа от возмущения праведной слюной, картинно закатывала глаза: "Ужас! Ужас! Как вы посмели!" Театрально таращилась, как будто и вправду совершилось нечто ужасное и непоправимое, и полицай женского пола.

В същото време всички останали участници в снимките спокойно гледали на разиграването на спектакъла. Полицаите от мъжки пол почти се прозявали от скука, адвокатът на лекарката бил спокоен, а другите случайни или неволни участници в шоуто разговаряли без никакви емоции.

Защо ние говорим за това, като за представление? Защото в този спектакъл, говорим за жена, която е възможно заразена с уж смъртоносен вирус (!), а всички, които влизат в контакт с тази жена, са без защита: полицаи, адвокат, членове на пресата, накратко всичко, освен медицинските работници при изпълнение (включително и самата заподозряна).

Всички разбират, че нищо страшно не е станало, че това се явява игра за пред камера. Ние не изключваме, че не с първия дубъл. Всеки играе своя собствена игра и ние сме сигурни, че мнозинството е наясно с абсурда и неадекватността: предполагаемата "заразена със смърна болест" е здрава. Кръв с мляко! А и да се сдобиете с коронавирус: шанса ви екато да спечелите от лотарията. Шансовете да се заразите с коронавирус днес в Русия е двоен, но също е смехотворен! Още по-нелепо е да хвърляш обществени интриги за заплахата от заразяване на други с вирус, опасността от който е сравнима с опасността от обикновения грип. Освен това, когато тази уж заплаха идва от ясно здрав човек, който дължи на професията своето задължение, както никой друг, на хигиенни и превантивни мерки.

Младата жена лекар е принудена да бъде тествана почти на камера - а заразителите са точно там. (В доклада се подчертава, че работниците по инфекциозни болести са страшно заети, всяка минута е скъпа и въпреки това те са призовани да участват в клоунадата!) Анализите, разбира се, се оказват отрицателни, но жената, като прокажена, е отведена в същия този пансион „Заря“, откраднат от контрареволюционерите от съветския народ в Репино, близо до Ленинград, за принудителна изолация.

Срокът на изолацията не се съобщава. Режимът - съшо. Отговорността за нарушаването на режима или бягство - също. Известно е само, че затворниците ще бъдат принудени да предадат дрехите си и да ходят по някаква причина в някаква стерилна униформа, както и да се подлагат на унизителни ежедневни процедури и прегледи.

Жалко е да гледаш това представление с ареста, но да участваш в него е още по обидно.Това, което ви казахме за коронавируса по-горе, не е тайна  - всичко е публикувано в медиите, трябва само да можете да прочетете и да направите адекватно заключение, а не този, който се налага от корумпирани медии.

Руските трудещи се не са слепи и глухи. Никакви страсти по коронавируса масите не изпитват. Засега обаче те само обръщат пръсти в храма за истерията на политиците и техните лакеи-пропагандисти и откровено се смеят на мерките за „борба с пандемията“, които очевидно не съответстват на заплахата и рисковете. В самия коронавирус, както и при грипа, който във всички отношения трудно се различава от него, разбира се, няма нищо забавно, но това е темата на отделна статия.

Разбира се, човек може и трябва да се смее на нелепи глупости, на фалшивия вой на политиците за епидемия, която уж бушува Земята вече три месеца, без да подозира, че фона на естествената смъртност не се е изменила. Необходимо е да се покаже сатирата на показните лозунги за грижа за възрастните хора, изложени от онези, които наложиха "пенсионни реформи" по света, които фалираха социалната помощ, включително между другото и медицинската, касаеща най-широките слоеве на застаряващото население.

Но към 25 март 2020 година на никой не му е до смях. Какво очаква тази жена, заложница на обстоятелствата, която не е започнала да играе идиотски игри с властите, не знаем. Възможно е тази жена да и е провървало, а нейния арест да  е сниман на камера, а след това да я пуснат на 29 март ( две седмици след идването и от Тайланд). Но такива, като нея са единици и кой ще е следващия заел нейното място? Следващият няма да го арестуват пред камера! А значи и няма да се церемонят с него. И ето този момент, другари е крайно сериозен.

О.Зотов



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1659180
Постинги: 2347
Коментари: 323
Гласове: 465
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031